Anyone else notice this?

Joe-in Wyoming's picture

Yesterday, I logged into MWK and it came up with a bright red border and lettering in the format. No profile photos and the member count and Shout box weren't visible. Everything else was there even though you had to look at the linkups to find them. I noticed that Darrel and Admin were also logged in at the same time as I but, given the current security concerns on the internet, I figure an update may have been in progress. Anyhow, I'm glad everything is back to normal and hope I didn't inadvertently get scammed.

Comments

Crafty Andy's picture

It happens to me as well, but

It happens to me as well, but it fixes itself. I don't think is a CYLON plot!

Joe-in Wyoming's picture

Thanks, Andy. I'd hate to

Thanks, Andy. I'd hate to think of CYLON skullduggery interfering with my social networking.

Bill's picture

Joe, I think you were right

Joe, I think you were right that Darrel was probably tweaking something.
...I can remember times in the past when things were odd...but righted themselves...

Joe-in Wyoming's picture

That's good to know...I

That's good to know...I probably missed those other times. Thanks.

Thunderhorse54's picture

It was okay for me. No

It was okay for me. No problems Terry

Joe-in Wyoming's picture

I didn't have any problems,

I didn't have any problems, other than being concerned that the banner was different and other features not readily visible. Maybe I just overreacted. Thanks for the comment, Terry.